Вижте как изглежда частния самолет за 500 милиона долара на саудитския принц! (Снимки)


За повечето хора летенето е по-скоро скучно занимание, а и немалко хора изобщо не обичат да летят и дори имат фобия от самолети. Но богатите не само, че летят често, но и имат свои собствени самолети, за да си осигурят максимален лукс, комфорт и сигурност.

Днес ще надникнем в супер луксозния самолет на принца на Саудитска Арабия Алуалид бин Талал ал-Сауд. Състоянието на принца явно се чуди как да харчи състоянието си, защото има няколко самолета, но най-забележителният от тях е Airbus A380.

Този модел самолети обикновено се използват за пътнически превози и са огромни. А380 е с капацитет 800 души, но самолетът на принца е направен по поръчка и специално модифициран според неговите желания.

Този модифициран аероплан е на три етажа, има концертна зала, парко място за Ролс-ройса на принца, пет спални с прилежащи бани и тоалетни, зала за молитви, конферентна зала със специални холограмни стени, луксозни стаи за 20 гости, турска баня и сауна. Едно от най-забележителните неща е златният трон на принца. Залата за молитви е оборудвана с килимчета, които се местят чрез компютър, за да заемат правилната посока спрямо Мека.

От снимките можете да придобиете представа как изглежда този самолет за 500 милиона долара отвътре!

Снимки: Интернет

s1

Saudi Prince Alwaleed bin Talal

s3

Saudi Prince Alwaleed bin Talal

s5

s7

s8

Вижте как изглежда частния самолет за 500 милиона долара на саудитския принц! (Снимки)

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)