Вижте как изглежда частния самолет за 500 милиона долара на саудитския принц! (Снимки)


За повечето хора летенето е по-скоро скучно занимание, а и немалко хора изобщо не обичат да летят и дори имат фобия от самолети. Но богатите не само, че летят често, но и имат свои собствени самолети, за да си осигурят максимален лукс, комфорт и сигурност.

Днес ще надникнем в супер луксозния самолет на принца на Саудитска Арабия Алуалид бин Талал ал-Сауд. Състоянието на принца явно се чуди как да харчи състоянието си, защото има няколко самолета, но най-забележителният от тях е Airbus A380.

Този модел самолети обикновено се използват за пътнически превози и са огромни. А380 е с капацитет 800 души, но самолетът на принца е направен по поръчка и специално модифициран според неговите желания.

Този модифициран аероплан е на три етажа, има концертна зала, парко място за Ролс-ройса на принца, пет спални с прилежащи бани и тоалетни, зала за молитви, конферентна зала със специални холограмни стени, луксозни стаи за 20 гости, турска баня и сауна. Едно от най-забележителните неща е златният трон на принца. Залата за молитви е оборудвана с килимчета, които се местят чрез компютър, за да заемат правилната посока спрямо Мека.

От снимките можете да придобиете представа как изглежда този самолет за 500 милиона долара отвътре!

Снимки: Интернет

s1

Saudi Prince Alwaleed bin Talal

s3

Saudi Prince Alwaleed bin Talal

s5

s7

s8

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)