Това 4-годишно момиченце се омъжи за 25-години по-възрастен мъж! Историята ще ви разтърси!


4-годишната Аби Сайлс е прекрасно 4-годишно момиченце, което обаче е болно от тежка болест. Малката принцеса страда от левкемия и често посещава местната болница, където се подлага на тежка химиотерапия. Аби се сприятелява бързо с лекарите и сестрите в болница.

abi1

В един момент момиченцето научава, че чичо й ще се жени. Покрай еуфорията около неговата сватба, Аби заявява, че тя също иска да се омъжи, и то за 29-годишния Мат, който работи като медицинска сестра в детското онкологично отделение, където се лекува Аби.

abi2

Без изобщо да се замисли, Мат се съгласява да се „ожени“ за Аби и да направят „сватбено тържество“ в болницата, за да я зарадва. Така в онкологичното отделение организират „сватба“, в която Аби е булка, а Мат е младоженец.

abi3

4-годишното дете е облечено с бяла рокля, а двамата дори си разменят пръстени, които са направени от захарно тесто. Свидетели на сватбата са други медицински сестри от отделението. Мат подарява на Аби кола, а момиченцето е изключително щастливо.

abi4

Семейството на Аби е изключително благодарно на Мат, че се е съгласил да участва в тази измислена церемония, за да я зарадва! След „сватбата“ Аби приема лечението си много по-лесно и за щастие вече е в ремисия!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)