„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя не е използвала шампоан и балсам повече от година! Вижте как изглежда косата й!


Advertisement:

Със сигурност сте чували теориите, че масово продаваните шампоани и балсами за коса са пълни с вредни съставки, които по-скоро увреждат косата, вместо да й помагат. Поддръжниците на тези теории твърдят, че използването на природни средства е много по-добра алтернатива.

h1

Кайли Конуей решава лично да се увери в това и спира да използва шампоан и балсам преди повече от година. Преди това тя миела косата си често и редовно я изправяла с преса. В резултат на това косата й била изтъняла и увредена.

h2

Но Кайли решава да замени шампоана със сода и яйца, като мие косата си на всеки 4 дни. За да поддържа гривата си гъста и лъскава, 28-годишната жена използва оцет и глина. През първите осем седмици косата й била по-мазна от обикновено, но се виждало как постепенно се възстановява.


Advertisement:

h3

Кайли казва, че косата й никога не е била по-здрава. Сега има обем, лъскава и дълга е, при това без никакви стилизанти и разкрасителни процедури. Спирайки употребата на шампоан и балсам, Кайли не само се сдобива с прекрасна коса, но и спестява доста пари, защото вече не купува тези и други продукти!

h4


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Това 4-годишно момиченце се омъжи за 25-години по-възрастен мъж! Историята ще ви разтърси!

4-годишната Аби Сайлс е прекрасно 4-годишно момиченце, което обаче е болно от тежка болест. Малката принцеса страда от левкемия и...

Close