„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Създадоха точно копие на кораба Титаник! Вижте как изглежда отвътре! (Видео и снимки)


Advertisement:

Едва ли има човек, който да не е чувал за кораба Титаник и за неговата трагична съдба! Но един австралийски бизнесмен на име Клайв Палмър има една странна мечта: той иска да създаде точно копие на Титаник. И мечтата му е на път да се сбъдне, защото репликата на трагичния кораб трябва да направи първото си плаване през 2018 г.

Новият кораб ще се казва Титаник II и всичко на него е точно копие на оригиналния кораб, потънал през 1912 г. Първото плаване трябва да бъде от Източен Китай до Дубай.

Корабът ще бъде оборудван с всички съвременни системи за безопасност, сателитен контрол, цифрова навигация и радарни системи. Ще бъдат осигурени и спасителни лодки с капацитет от 2700 души, а максималният брой на пътниците и екипажа е 2435.

Всичко на кораба ще бъде точно копие на Титаник – от голямото стълбище, през ресторанта и дори басейна. Вижте снимките, които показват как е изглеждал оригиналния кораб и как ще изглежда Титаник II.

Снимки: Интернет

t1

t2


Advertisement:

t3

t4

t5

t6

t7

t8


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тази гръцка синоптичка надмина Емо Чолаков! Вижте как танцува в ефир! (Видео)

Ние вече сме свикнали с атрактивните и забавни прогнози за времето, с които ни изненадва Емо Чолаков. Но една гръцка...

Close