„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Дъщеричката й умира внезапно на път от училище. Два месеца по-късно майката получи това съобщение…


Advertisement:

m1

Миналият септември 10-годишната Дилайни Райли си тръгва от училище. Момиченцето умира внезапно по пътя, а лекарите откриват, че причината е неоткрит сърдечен проблем. И макар че тази трагедия нямаше как да бъде предотвратена, преди няколко месеца Дилайни прави нещо, което донесе утеха на майка й.

Няколко месеца по-рано Дилайни и приятелката й Абигейл написват няколко писма, които слагат в бутилки и пускат в океана, с надеждата писмата им да стигнат до далечни места.


Advertisement:

Месеци след пускането на бутилките, писмата стигат до други две приятелки. Вътре те намират телефонния номер на майката на Абигейл и й изпращат съобщение, че са намерили писмата.

Жената веднага се свързва с майката на трагично загиналото момиченце, за да й предаде съобщението. Майката на Абигейл споделя, че това й е помогнало да преживее по-лесно загубата и й дало усещането, че дъщеричката й продължава да бъде с тях и да бди над тях.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
20 грандиозни родителски провала! (Снимки)

Да си родител не е никак лесно. Родителите имат безкрай задължения и отговорности към своите деца, особено когато те са...

Close