„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Те се омъжиха в 60-метрова пещера. Но какво улови фотографът на снимките? Няма да повярвате!


Advertisement:

Всички младоженци имат различни идеи за своите сватбени церемонии и имат мнение за организацията. Понякога идеите им са доста необикновени и предизвикват почуда. Например, някои хора избират екстравагантни торти, други пък се спират на необичайно място за провеждане на церемонията.

По-рано този месец Мика и Филип от Есекс, Англия, поканиха 40 гости на своята сватба, която се състоя в пещера на 60 метра под земята, в която живеят прилепи!

Всички гости трябвало да носят каски, а пещерата била украсена с 500 запалени свещи. Булката трябвало да слезе по 60 издялани в камъните стълби, за да стигне до мястото на церемонията.

Фотографът признава, че снимките на тази сватба са били голямо предизвикателство за него, макар че и преди е снимал сватбени церемонии в пещери. Но снимките от сватбата са наистина уникални и спиращи дъха! Разгледайте ги и се насладете на магията на пещерата и на романтичната сватба!

Снимки: Интернет

w1


Advertisement:

w2

w3

w4

w5

w6


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя е бременна с близнаци. Но двете бебета се раждат с 87 дни разлика! Невероятно! (Видео)

Мария и съпругът й Крис вече имат две големи деца, когато разбират, че Мария е бременна с близнаци. Семейството с...

Close