„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Майка видя новороденото си бебе и усети нещо странно… История като на кино! (Видео)


Advertisement:

b1

Това е една невероятна история, която сякаш не е истина, а сценарий за филм. Но историята е съвсем реална. Тя се случва в Русия. Людмила ражда в местна болница и малко след раждането иска да види бебето си. Но щом й дават новородената й дъщеричка, Людмила усеща нещо странно.

b2

Майката има странното усещане, че това не е нейното бебе. Но лекарите и персонала на болницата я уверяват, че това е нейната дъщеричка и след няколко дни ги изписват от болницата. По същото време в болницата ражда и друга жена на име Людмила. Тя също има момиченце.

Но едната майка продължава да има странно чувство за детето си, а бащата на другото момиченце се усъмнява, че той е таткото и прави ДНК тест.


Advertisement:

b3

Така истината излиза наяве. Оказва се, че в болницата са разменили двете бебета. Така двете семейства се грижат за чужди деца. Това продължава цели 102 дни. Накрая бебетата отиват при истинските си родители и всичко завършва благополучно! Но историята е толкова невероятна, че сякаш е като излязла от филм!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Те се омъжиха в 60-метрова пещера. Но какво улови фотографът на снимките? Няма да повярвате!

Всички младоженци имат различни идеи за своите сватбени церемонии и имат мнение за организацията. Понякога идеите им са доста необикновени...

Close