„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Той пиеше по 10 бутилки Кока-Кола на ден в продължение на месец. Резултатите са шокиращи!


Advertisement:

c1

От години има спорове доколко супер известната напитка Кока-Кола е добра за здравето и какъв ефект има тя върху тялото и здравословното ни състояние. 50-годишният Джордж Прайър реши да се подложи на експеримент, за да провери до какво ще доведе ежедневната консумация на Кока-Кола.

c2

Мъжът започна да пие по 10 кенчета кола на ден в продължение на месец, като постоянно се снимаше и показваше промените в блога си. В началото на експеримента мъжът тежи 76 килограма, което е идеално тегло за неговия ръст.

По време на целия експеримент Джордж поддържа нормалния си режим – храни се както обикновено и тренира както обикновено. Но теглото му се увеличава всяка седмица. В края на месеца той вече е качил 10 килограма.


Advertisement:

c3

Освен това, нивата на кръвната му захар скачат драстично и той е в преддиабетно състояние. Джордж споделя, че през цялото време му е тежко и не се чувства добре физически.

Оказва се, че прекалената консумация на подобни напитки с високо съдържание на захар е изключително опасно. Джордж съветва всички, които искат да отслабнат, да спрат да консумацията на захар и хляб.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
18 случая, в които бедните студенти за доказали, че са най-умните и най-изобретателните хора на света! (Снимки)

Да си студент не е никак лесно от финансова гледна точка. Обикновено студентите разполагат с ограничени финанси, които гледат да...

Close