„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Майката на тези 4 момичета умря от тумор в мозъка. Но най-добрата й приятелка осинови децата! Историята ще ви разплаче!


Advertisement:

Да имаш добър приятел, на който винаги можеш да разчиташ, е безценно. За съжаление, много малко хора могат да се похвалят с толкова добри и всеотдайни приятели.

През август 2014 г. Елизабет Даймънд разбира, че има тумор в мозъка. Тя е майка на четири момичета, които отглежда сама и най-голямото й притеснение е какво ще се случи с децата. Но приятелката на Елизабет, Лора Руфино, обещава да осинови децата след нейната смърт, която според лекарите е неизбежна.

a1

Елизабет и Лора са приятелки от 5-ти клас. Двете са неразделни от деца и винаги са си помагали в трудни моменти.

Елизабет умира през април 2015 г. и Лора спазва обещанието си. Тя и съпругът й осиновяват четирите дъщери на Елизабет и започват да се грижат за тях като за свои деца. Преди това семейството на Лора било 4-членно, а сега то е двойно по-голямо.


Advertisement:

a2

И макар че предизвикателството е голямо, Лора и съпругът й нито за миг не съжаляват за своето решение и правят всичко по силите си, за да могат децата на Елизабет да са щастливи с тях.

a3


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Той пиеше по 10 бутилки Кока-Кола на ден в продължение на месец. Резултатите са шокиращи!

От години има спорове доколко супер известната напитка Кока-Кола е добра за здравето и какъв ефект има тя върху тялото...

Close