„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тя прилича на най-обикновена булка! Но щом се гледате в роклята й? Уникално!


Advertisement:

wed1

Когато Сара и приятелят й Джонатан се сгодяват, тя вече знае с каква рокля ще бъде на сватбата им. Всъщност, въпросната булчинска рокля има много интересна и трогателна история!

wed2

Роклята е за първи път облечена от бабата на Сара на нейната сватба през далечната 1959 г. След тържеството си жената решава да запази роклята, защото й носи прекрасен спомен за сватбения й ден.

wed3


Advertisement:

През 1984 г. майката на Сара облича роклята на своята сватба. Така в семейството се появява нова традиция, която самата Сара е твърдо решена да продължи. Роклята е в отлично състояние, но все пак е доста стара, затова да сватбата на Сара шивачка я преправя леко и добавя допълнителен шлейф, за да я подсили.

wed4

Освен, че Сара носи роклята на баба си и майка си, тя избира за своя най-важен ден същата дата, на която са се омъжили и двете жени преди нея! Това наистина е една уникална и трогателна семейна традиция, която ще ви развълнува до сълзи!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
18 котки, които са готови на всичко, за да ви пречат да работите (Снимки)

Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те са изключително любознателни, игриви и много хитри. Но всички стопани на котки...

Close