„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Отвън прилича на обикновен автобус, но почакайте да го видите отвътре! Невероятно!


Advertisement:

h1

Отвън това прилича на по-луксозен и лъскав автобус, но вътре се крие невероятна изненада, защото това всъщност е малко моторизирано жилище на колела!

Подвижното жилище се казва Allegro Breeze и олекотена каравана, която имат много добра маневреност и се управлява изключително лесно и безпроблемно.

h2

Вътре обаче превозното средство представлява напълно оборудвано жилище, което предлага всички нужни удобства, включително спалня, кухня, баня и тоалетна, всекидневна и т.н. В интериора са използвани ЛЕД светлини и модерни акценти, които допринасят за съвременния вид на жилището.

h3


Advertisement:

Прозорците се оборудвани със специални капаци от фибро стъкло, които осигуряват оптимална защита при неблагоприятни климатични условия. Моторизираният дом има и прозрачен покрив, а върху него може да се затвори плътен капак, през който не прониква светлина.

h5

Макар и с малка площ, това жилище на колела е идеално решение за хора, които не обичат да се застояват на едно място, а предпочитат да пътуват всеки ден и да виждат нови места.

h6


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
10-те най-опасни пътища в света! Ще настръхнете! (Видео и снимки)

Често родните шофьори се оплакват, че се налага да пътува по опасни и неподдържани пътища. Но родните шосета буквално бледнеят...

Close