„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Да ходя запас в армията? Как ли пък не!


Advertisement:

в крак с времето

Дами и Господа народни представители, Дами и Господа генерали и военни. Дами и Господа граждани. Как си мислите, че в 21 век, хора инвестирали в себе си. инвестирали във Висше образование и завършили такова. Инвестирали в бизнеси, които генерират приходи на държава, тази държава, която издържа военни,полицай,депутати,държавни чиновници и прочие. Да накарате тези хора да ходят в запас и да минават военни обучения от по няколко месеца? Мислите ли изобщо с главите си ?

Какво стана с НАТО? Нали уж сме в НАТО, няма нужда да се притесняваме от нищо нали така? Те ни пазят?  или?

Скъпи депутати, ако този закон бъде прекаран, надявам се децата Ви ПЪРВИ да ходят да минават военна подготовка, и първи да ходят запас в армията. Аз и моите приятели, които сме инвестирали хиляди левове в образование и университети и дипломи и в четене на книги и други четива, които да ни направят по-позитивни и по-успели и по-умни хора, такива книги в, които пише да не нараняваш близките, да не нараняваш приятелите, да не нараняваш хората, и Вие ще ни карате НИЕ да ходим да гърмим и стреляме по други невинни хора, защото войните не се правят от хората, а от управниците. Замислете се над това..


Advertisement:

От един БУДЕН, работещ и трезвомислещ студент изкарващ и сам плащаш сметките си!

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Отвън прилича на обикновен автобус, но почакайте да го видите отвътре! Невероятно!

Отвън това прилича на по-луксозен и лъскав автобус, но вътре се крие невероятна изненада, защото това всъщност е малко моторизирано...

Close