„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Той не се е къпал от 60 години! Каква е причината? Историята му ще ви шокира!


Advertisement:

d1

В съвременния свят хората не издържат, без да се изкъпят всеки ден. Къпането се е превърнало в част от ежедневната грижа за външния вид. Но един човек бие всякакви рекорди, защото не се е къпал цели 60 години!

d2

Името му е Амоу Хаджи. Той е на 80 години и е от Ирак. Мъжът признава, че не е къпал и мил в продължение на шест десетилетия! Лицето му е черно, по кожата му са се образували люспи и ароматът му вероятно е доста характерен.


Advertisement:

d3

Но защо този мъж не се къпе от толкова време? Възрастният човек е убеден, че е в отлично здраве, защото не се мие. Той вярва, че ако се изкъпе, ще се разболее. Трудно ни е да разберем философията му, но явно твърдо вярва в нея.

В момента той живее изолиран и самотен край родното си селце. Не е чудно, че никой не изгаря от желание да си общува с него.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Да ходя запас в армията? Как ли пък не!

Дами и Господа народни представители, Дами и Господа генерали и военни. Дами и Господа граждани. Как си мислите, че в...

Close