Това 6-годишно момиченце много обича да рисува. Нейните картини са изключително специални! Причината за това ще ви разплаче!


iris1

Запознайте се с Айрис Грейс – едно необикновено 6-годишно момиченце, което много обича да рисува, подобно на всички деца на тази възраст. Но картините на малката Айрис са изключително специални.

iris2

Причината за това е, че Айрис страда от аутизъм и е много затворено в себе си. Детето не общува с никой, но рисуването е нейната голяма страст.

iris3

Айрис има верен помощник в рисуването – нейната котка Тула! Детето и котето са неразделни и родителите на момиченцето обясняват, че котката й помага да се чувства по-спокойна и по-добре. Именно с помощта на привързаността си към своя пухкав приятел Айрис постепенно става по-уверена в себе си и излиза от черупката си.

iris4

Картините на малката Айрис са забележителни! Момиченцето се прочува с творенията си, когато е едва на 3 години. Много колекционери купуват картините й, включително и Анджелина Джоли. Родителите й са категорични, че привързаността с котето Тула и рисуването са изключително полезни за Айрис.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)