„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Това 6-годишно момиченце много обича да рисува. Нейните картини са изключително специални! Причината за това ще ви разплаче!


Advertisement:

iris1

Запознайте се с Айрис Грейс – едно необикновено 6-годишно момиченце, което много обича да рисува, подобно на всички деца на тази възраст. Но картините на малката Айрис са изключително специални.

iris2

Причината за това е, че Айрис страда от аутизъм и е много затворено в себе си. Детето не общува с никой, но рисуването е нейната голяма страст.

iris3


Advertisement:

Айрис има верен помощник в рисуването – нейната котка Тула! Детето и котето са неразделни и родителите на момиченцето обясняват, че котката й помага да се чувства по-спокойна и по-добре. Именно с помощта на привързаността си към своя пухкав приятел Айрис постепенно става по-уверена в себе си и излиза от черупката си.

iris4

Картините на малката Айрис са забележителни! Момиченцето се прочува с творенията си, когато е едва на 3 години. Много колекционери купуват картините й, включително и Анджелина Джоли. Родителите й са категорични, че привързаността с котето Тула и рисуването са изключително полезни за Айрис.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
21 знаменитости и техните бляскави тоалети на червения килим на Оскарите (Част 1)

Голямата новина от тазгодишните Оскари несъмнено е, че любимецът на дамите Леонардо Ди Каприо най-после грабна златна статуетка за най-добър...

Close