„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

На пръв поглед това е най-обикновена сватбена снимка! Но само почакайте да я видите от близо! (Видео)


Advertisement:

k1

Младоженците обикновено са в центъра на сватбеното тържество. Цялото внимание е върху тях и те са на всички снимки. Но не и на тази сватба!

Мишен и Антъни се женят миналото лято и организират прекрасна сватба. Тържеството е много красиво, а снимките са прелестни. Както и сами виждате от снимката по-горе, атмосферата е прекрасна.

k2

Но ако се гледате по-отблизо, ще забележите нещо страхотно! Освен младоженците и други хора около тях, на снимката има и две дечица, които се целуват, точно както правят и самите младоженци.


Advertisement:

k3

Момиченцето е дъщеричка на булката и се казва Андерсън. През цялото време тя участвала активно в тържеството и дори е убедена, че тържеството е в нейна чест. Затова когато фотографът казва на младоженците да се целунат, Андерсън изобщо не се колебае и целува шаферът! Мъниците определено открадват вниманието, но са толкова сладки и мили, че младоженците няма как да им се разсърдят!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
21 знаменитости и техните бляскави тоалети на червения килим на Оскарите (Част 2)

Вчера ви показахме първата част от галерията от червения килим на Оскарите. Днес продължаваме с втората част от снимките! Тоалетите,...

Close