„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

15 деца, които се мислят за истински майстори на криеницата! Супер забавни снимки!


Advertisement:

krcover

Ако в тези 15 снимки не виждате никакви деца, причината за това е, че те са истински майстори на криеницата и знаят как да се скрият така, че никой да не ги намери. Всъщност, шегуваме се! В тези 15 снимки ще видите супер сладки деца, които си мислят, че са се скрили перфектно, но това далеч не е така!

Както всички ние знаем, децата са като щраусите – покриват глава и си мислят, че вече са невидими и никой не може да ги намери.

Точно това си мислят и тези сладури от снимките. Те вярват, че са се скрили много умело, но всъщност изобщо не са успели да го направят. Това поведение си има научно обяснение. До около 7-годишна възраст децата не могат да се поставят на чуждо място и да погледнат света през чужди очи. Затова щом техните очи са скрити и те не виждат света около себе си, значи светът не вижда тях!

Снимките, които ви представяме днес, са супер сладки и забавни, а малчуганите са изключително мили!

Снимки: Интернет

kr1

kr2


Advertisement:

kr3

kr4

kr5

kr6

kr7

kr8


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Начинът, по който този тираджия паркира, ще ви изуми и шокира! (Видео)

Паркирането често се оказва проблем за шофьорите, особено когато мястото е по-тясно и ограничено. Нагледали сме се на какви ли...

Close