„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Японци пеят български народни песни! Уникално видео!


Advertisement:

maxresdefault

Често пъти сме заети с работа, грижи и ежедневни отговорности и не забелязваме красотата около нас – прекрасната природа, уникалната народна музика, традициите и обичаите. Обикновено смятаме, че българската народна музика не е нищо особено, но грешим.

Затова оставаме супер изненадани, когато случайно разберем, че чужденци харесват нашия фолклор и дори учат български народни песни!

Тази група японци обичат много народната музика. Те от години изучават български народни песни и определено са се справили много добре. Това става ясно от видеото, което ще ви представим днес. Японците са облечени в български народни носии, играят български народни танци и пеят фолклорни песни!


Advertisement:

Тези хора на другия край на света са силно впечатлени от родния фолклор и го изучават и популяризират в страната си, а ние тук почти не му обръщаме внимание! Насладете се на уникалното изпълнение на японците. Видеото наистина е уникално!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
15 деца, които се мислят за истински майстори на криеницата! Супер забавни снимки!

Ако в тези 15 снимки не виждате никакви деца, причината за това е, че те са истински майстори на криеницата...

Close