„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Хиляди хора остават изумени, щом научават какво се крие под тези камъни! (Видео)


Advertisement:

k1

Пригответе се да бъдете изненадани и смаяни…

Йоханес Стотер не е обикновен художник. След 2009 г. той става известен с огромния си талант и способността си да смесва рисуването с боди арта. Йоханес много обича природата и това ясно се вижда в творчеството му.

k2

Неговите творения съчетават природа и човешки тела, като художникът създава уникални илюзии, използвайки всичко – от дървета до плодове и зеленчуци.


Advertisement:

Той боядисва кожата на моделите си и майсторски успява да слее човешкото тяло с околната среда. Крайният резултат е толкова перфектен, че човек трудно може да различи тялото на модела на снимките!

k3

На снимката, която виждате, сред цветните камъни и скали се вижда човешко тяло. На пръв поглед то не може да се различи, но ако се вгледате по-внимателно, със сигурност ще го видите! Изгледайте видеото, за да разгледате и други творения на Йоханес!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Японци пеят български народни песни! Уникално видео!

Често пъти сме заети с работа, грижи и ежедневни отговорности и не забелязваме красотата около нас – прекрасната природа, уникалната...

Close