Отвличат нейния любим преди 69 години. Десетилетия по-късно, тя вижда това на сватбата на своята внучка! (Видео)


Годината е 2008. Едно младо момиче се омъжва, но е много притеснено и уплашено. Тогава бабата на момичето й разказва една трогателна история! Бабата споделя, че като млада е била силно влюбена в мъж на име Фреди.

f1

Но нацистите отвличат Фреди преди 69 години и жената никога повече не чува нищо за него и не го вижда. В деня, в който изчезва, Фреди чупи една вилица на две и дава едната част на своята любима.Цял живот жената пази вилицата и вярва, че й носи късмет. И макар че тя се омъжва за друг и създава семейство, никога не забравя първата си любов Фреди.

Сега възрастната жена дава вилицата на внучката си, за да й носи късмет. Всички се подреждат за сватбена снимка и в този момент младоженецът показва на булката другата половина от същата вилица, която тя държи!

f2

Тогава се появява Фреди! Оказва се, че младоженецът е негов внук! Така двамата някогашни любими се събират отново след почти седем десетилетия раздяла! Историята ще ви разтърси и просълзи! Тя ни показва, че животът е непредсказуем и ни поднася изненади и обрати, които никога не сме очаквали!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)