„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Този млад българин имаше една мечта – да се изкачи на Мусала макар и в инвалидна количка! Мечтата му вече е реалност!


Advertisement:

musala1

Влади е един достоен за уважение българин, който трябва да ни служи за пример. Неговата история е наистина вдъхновяваща!

musala2

Младият мъж претърпява инцидент малко след като навършва 18 години и остава обездвижен. Но това не успява да сломи духа му, както става с много други хора. Той учи, работи, занимава с активно с различни спортове и води напълно нормален и пълноценен начин на живот.


Advertisement:

Влади много обича да изкачва планински върхове. За последен път той се е качвал на Мусала преди 15 години и голямата му мечта е да стъпи отново там, макар и в инвалидна количка.

musala3

Група негови приятели и хора от Планинската спасителна служба се обединяват около идеята и помага на Влади да сбъдне мечтата си. Те го пренасят до върха в специална носилка. Така на 8-ми март младият българин отново стъпи на най-високия ни планински връх! Историята на Влади е наистина вдъхновяваща и ни доказва, че човек трябва да преследва мечтите си докрай, независимо от обстоятелствата!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Отвличат нейния любим преди 69 години. Десетилетия по-късно, тя вижда това на сватбата на своята внучка! (Видео)

Годината е 2008. Едно младо момиче се омъжва, но е много притеснено и уплашено. Тогава бабата на момичето й разказва...

Close