„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Цял живот я наричат „Дебелана“, но един ден тя прави това и изумява всички! Невероятно! (Видео)


Advertisement:

Проблемът с наднорменото тегло става все по-голям и все повече хора са засегнати от него. Най-притеснителното е, че доста млади хора са с наднормено тегло, а това се отразяване не само на външния им вид и самочувствието им, но също и на здравословното им състояние и начина им на живот.

Трейси е едно младо момиче, което цял живот е било с наднормено тегло. Още като дете всички й се подиграват и постоянно я наричат „Дебелана“. Отношението на околните й се отразява много зле, Трейси е в депресия и не се чувства никак добре.

fa1

В един момент теглото на младата жена достига 156 кг и лекарите са категорични, че това състояние застрашава здравето и живота й. Тогава Трейси взима най-важното решение в живота си – тя започва промяна.


Advertisement:

В началото младата жена е уплашена и не знае какво да прави, затова търси помощ от специалист. Подлага се на драстичен хранителен режим и започва усилени тренировки. Постоянството й дава резултати, защото сега Трейси е не само по-слаба, но и се чувства много по-добре и изглежда доста по-млада. Вижте промяната й във видеото! Уникално


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Този млад българин имаше една мечта – да се изкачи на Мусала макар и в инвалидна количка! Мечтата му вече е реалност!

Влади е един достоен за уважение българин, който трябва да ни служи за пример. Неговата история е наистина вдъхновяваща! Младият...

Close