Цял живот я наричат „Дебелана“, но един ден тя прави това и изумява всички! Невероятно! (Видео)


Проблемът с наднорменото тегло става все по-голям и все повече хора са засегнати от него. Най-притеснителното е, че доста млади хора са с наднормено тегло, а това се отразяване не само на външния им вид и самочувствието им, но също и на здравословното им състояние и начина им на живот.

Трейси е едно младо момиче, което цял живот е било с наднормено тегло. Още като дете всички й се подиграват и постоянно я наричат „Дебелана“. Отношението на околните й се отразява много зле, Трейси е в депресия и не се чувства никак добре.

fa1

В един момент теглото на младата жена достига 156 кг и лекарите са категорични, че това състояние застрашава здравето и живота й. Тогава Трейси взима най-важното решение в живота си – тя започва промяна.

В началото младата жена е уплашена и не знае какво да прави, затова търси помощ от специалист. Подлага се на драстичен хранителен режим и започва усилени тренировки. Постоянството й дава резултати, защото сега Трейси е не само по-слаба, но и се чувства много по-добре и изглежда доста по-млада. Вижте промяната й във видеото! Уникално

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)