„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

21 шантави детски прически, които ще ви вземат ума! (Снимки)


Advertisement:

hcover

Прическата е важна част от външния вид, затова често й обръщаме особено голямо внимание и редовно посещаваме фризьор. Но при тези деца прическата е превърната в истинско произведение на изкуството.

Всъщност, шантавите прически на тези 21 деца са направени специално за едно училищно събитие – „Денят на шантавите прически“, който се провежда редовно в редица училища.

В този ден се провежда весел и забавен фестивал, на който децата демонстрират уникалните си прически. Целта е да се стимулират учениците и техните родители да създадат уникални прически, да мислят творчески и да изразят себе си.

Според правилата, участниците трябва да създадат възможно най-творческата и уникална прическа, като за тази цел
могат да използва всичко, без никакви ограничения – гел, бои, аксесоари и дори играчки. Разгледайте следващите 21 снимки, за да видите шантавите резултати!

Снимки: Интернет

h1


Advertisement:

h2

h3

h4

h5

h6

h7


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Цял живот я наричат „Дебелана“, но един ден тя прави това и изумява всички! Невероятно! (Видео)

Проблемът с наднорменото тегло става все по-голям и все повече хора са засегнати от него. Най-притеснителното е, че доста млади...

Close