Трогателно! 5 Вдъхновяващи Истории, На Хора, Които Никога Не Се Отказват От Живота, Независимо Колко Наранени Са Били От Него!


Много хора се отказват при най-малката трудност и не намират сили да продължат напред. Затова днес ви представяме 10 вдъхновяващи истории за хора, които са преживели немислимото, но въпреки всичко не са се отказали!

1 – Олесия Владикина

i1

Олесия е красиво, жизнено и много чаровно момиче, което е едва на 20 години, но вече е преживяла много. При инцидент в Тайланд тя губи свой много близък приятел и остава без една ръка. Това обаче не й пречи да спортува и да участва в Параолимпийските игри, където печели златен медал и подобрява световен рекорд.

2 – Бил Портър

i2

Бил страда от церебрална парализа, мечтае да стане успешен продавач. Въпреки заболяването си, той се труди неимоверно много и днес е сред най-успешните търговци в САЩ. За животът му е направен филм, който разказва историята му.

3 – Ник Вуйчич

i3

Ник е роден без ръце и без крака, но не позволява на тази рядка малформация да пречи на живота му. Той е женен, има семейство и добри доходи, защото работи като мотивационен говорител. Младият мъж изнася лекции, на които вдъхновява хората и ги окуражава да не се отказват.

4 – Силвестър Сталоун

i4

Слай не се слави като най-големия красавец в киното. При раждането си той получава травма, която парализира лявата половина на лицето му. В резултат на това устата му е леко изкривена и има лек дефект в говора. Но това не му пречи да се превърне в един от най-успешните актьори на света!

5 – Шантел Браун Юнг

i5

Тя страда от рядкото кожно заболяване витилиго и е модел. По цялата й кожа се появяват светли петна, но тя е с отлични физически данни, заради които се превръща в успешен и високоплатен модел!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)