„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Eто какво става, когато помолиш мъж да свърши нещо вместо теб!!!


Advertisement:

Често си повтаряме поговорката „Ако искаш да се свърши една работа добре, свърши си я сам”. Казваме си я когато възложим дадена задача на някого и после не сме доволни от резултата. Галерията предоставена от lifebg.net е съставена от дами, които са се доверили на своите съпрузи и или съжаляват за това, или се забавляват на резултатите.

Жена се прибира след тежък ден у дома, отваря хладилника и вижда това:hladДруга дама е помолила половинката си да й помогне с приготвянето на вечерята. Казала му е да сложи спагетите на печката, за да са готови когато се прибере. Това е и направил мъжът, сложил ги е на печката.pechkaСъпруга изпраща мъжа си да купи 6 картофа от магазина. Явно винаги трябва да се конкретизира с подробности.ksrtofКогато оставим бащата с детето за един час. Винаги се случва нещо неочаквано.deteПредставите за „хубави детски дрехи”  на майката и бащата се разминават жестоко. Това е бащиният вкус за мода и самите хубави дрехи, които е купил.momiche


Advertisement:


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Повече от Вдъхновяващи истории (1 от 160 статии)