Бъдете неустоима за мъжете с тези 10 лесни трика! Действат безотказно!


Нежния пол винаги се опитва да привлече вниманието на по-силните си половинки. Има няколко много лесни стъпки за приковаване на погледите на мъжете.

1)    Сексапилни очилаochila Мъжете харесват жени, които изглеждат интелигентни. Съвсем позната е мъжката фантазия за ученика и учителката.

2)    Къси полиpola Показването на нежна плът привлича мъжете. Най- хубаво е когато не всичко е на показ. Оставете нещо за мъжката фантазия. Късите поли показват женсвените извивки на дамите, а това е страшно съблазнително за мъжете.

3)    Голи раменеramene Мъжете са истински ценители на откритите рамене. Много привлекателно е за силния пол, когато дамата покаже нежната кожа на шията и раменете си. По този начин пак се показва малко, но достатъчно, за да се събуди мъжкото въображение.

4)    Тесни дънкиdanki Тесните дънки стоят най- добре на стройни жени, а мъжете най- много хоресват „скини” дънките от целия гардероб на жената.

5)    Спортни дрехи за тренировкаsport Дрехите за тренировка, подчертават хубавите женски тела, но и показват че дамата, която ги носи си поддържа фигурата.

6)    Дълги чорапи над коланотоорап 7)    Черна рокляroklq Черната рокля е класика в жанра на съблазняването.

8)    Високи токчетаtokcheta Силният пол си пада по жени на токчета. С чифт прекрасни токчета жените изглеждат по- красиви, уверени, секси. А в комбинация с зашеметяваща рокля, няма мъж, който да ви устои.

9)    Летни ефирни роклиroklq2 Летните рокли зареждат мъжете с положителни емоции и енергия. Поради тяхната ефирност могат лесно да бъдат повдигнати от вятъра, а тази мисъл подлудява всеки един представител на силния пол.

10)Кожени панталониpantalon Те придават на жената сексапилен вид на лошо момиче.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)