„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Гордост! Българска студентка се дипломира в Шотландия с българска носия и шашна всички!


Advertisement:

25 Българската красота отново постави Големите Европейци на колене! Преди дни стана ясно, че Гергана Иванова от Берковица е завършила успешно Университета в Абърдийн, Шотландия. На тържествената церемония момичето било облечено в българска национална носия, информират от lifebg.net.  Това привлякло погледите на всички присъстващи на празника и много от тях пожелали да  си направят снимка с красивото българско момиче. След завършването на гимназия „Д-р Иван Панов“ в Берковица Гергана започва да учи в университета в Абърдийн, „Международни отношения и лингвистика“.

Докато е в Шотландия тя е била президент на българското общество във Университета, организирала е множество отбелязвания на националните ни празници и е представяла българския фолклор и култура. Преди дипломирането Гери помолила роднините си да й осигурят българска национална носия и се облякла с нея на завършването.

Така смаяла гостите с уникалната 165си визия. Всички искали да си направят снимка с нея, дори представителят на Камила Паркър Боулс се снимал с нея.


Advertisement:

Гергана е поканена да  работи в Университета в Абърдийн, а след това и ще продължи да учи за магистърска степен. Младото момиче иска да се занимава с медии.

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Плашеща статистика! До 2030 ще умрат над 69 млн.деца, заради предотвратими причини! Вижте!

Според доклад на УНИЦЕФ 69 000 000 деца под пет годишна възраст ще са мъртви, информира lifebg.net. За да бъде избегнато това,...

Close