Той живя 256 години и достигна до неразкритите истини за живота! Вижте ги!


00325

Знаете ли на колко години е най- възрастния човек на Земята? Според документи, най- възрастният човек е Ли Чинг-Юн, който живял 256 години! Не, това не е грешка!

 

Става ясно, че през 1930 в статия от Ню Йорк Таймс се споменава за професор от университета на име Чънду Ли Чинг-Юн, за който са открити официални писмени свидетелства от 1827, с които са го поздравявали по случай 150-я му рожден ден. През 1877 г. преподавателя е поздравен за 200-ят му рожден ден, съобщават от lifebg.net.

 

През 1928 г много от възрастните мъже в квартала, където живеел Ли разказват, че още дядовците им като били все още момчета са го познавали, тогава бил възрастен мъж.

 

Историята разказва, че Ли Чинг-Юн започнал да работи като билкар на 10 годишна възраст. Билките събирал в планините и изучавал на какво помагат. Почти 40 години билкарят живял на билкова диета от годжи Бери, див женшен и оризово вино.

Запознати разказват, че той знаел да чете и да пише още като невръстно дете и след 10 годишна възраст пътувал в Шанси, Тибет и много други места, за да събира ценни билки. През първите си сто години от своя живот той бил билкар. След това  продавал билки, които събирали други. Сред ценните артикули бии годжи Бери, див женшен заедно с други китайски билки.

 

Учениците на Ли твърдят, че той не е единствения на 256 години. Имало дори 500-годишен мъж, който го научил на уникални упражнения и диетични препоръки, които помагали за удължаване на живота си. Ето какъв съвет дал Ли на хората: “ Съхранявайте сърцето си, седете като костенурка, ходете весело като гълъб и спете като куче“.

154

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)