„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Хитро отмъщение! Зарязан от жена си, вдигна сватба с цели 4 невероятни красавици!


Advertisement:

Това не е приказка на Шехерезада, нито Аладин е потъркал вълшебната лампа.. Става дума за истински случай, който ни разказаха колегите от lifebg.net. Тази случка е забавна за читателите, но дали е било така и за потърпевшия жених, не е ясно! Всичко, за което ще говорим, се е случило в Кувейт! Един мъж бил безславно изоставен от съпругата си. Заради накърнената си гордост, решил да й отмъсти. Едва ли бихте се досетили как! Човекът вдигнал сватба с цели 4 невероятно красиви момичета едновременно.

3

Няколко месеца след сватбата, бившата съпруга го изоставила, като заявила, че той едва ли някога ще си намери жена, която ще е съгласна да се омъжи за него и със сигурност за цял живот ще си остане ерген. Но понеже това е в Кувейт, мъжът със 135 000 долара успял да си купи не една, а цели 4 булки. Вдигнал сватба за чудо и приказ и завел всичките си 4 булки на меден месец, като похарчил над 27 000 долара.


Advertisement:

17И това, ако не е отмъщение..

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Той живя 256 години и достигна до неразкритите истини за живота! Вижте ги!

Знаете ли на колко години е най- възрастния човек на Земята? Според документи, най- възрастният човек е Ли Чинг-Юн, който...

Close