„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Удивителна история за това на какво не ни учат в училище! Вижте я!


Advertisement:

Има много неща, за които никой не ни предупреждава в училище. Затова се учете от живота и от хората, които имат опит, а не от дебелите учебници!Така правят успешните и показалите своя потенциал хора!

Те всеки ден си поставят нова цел. Събуждат се, осенени от нова идея, която проверяват през деня. Не спират да търсят успеха. Търсят това, което ги прави щастливи. И накрая успяват!

bill Това споделя Бил Гейтс. Той не търси нещо недостижимо. Иска просто да е до семейството си и да чувства тяхната подкрепа. Няма нищо по- ценно от това!

Въпреки желанието си, той смята, че държавата потиска желанието на хората да се развиват. Няма желанието да правиш добро без да чакаш отплата, а това е страшно! Всичко това като разбиране и манталитет се предава по наследство на младите. И причината е, не че не са способни, а защото им казват, че не могат и ги убеждават в това. Тук се появява разликата между частните училища и държавните. Първите те учат как да мечтаеш и да постигнеш мечтите си, а вторите те учат как не можеш и не трябва да правиш нищо.


Advertisement:

1186-620x420И най-важното: Не се дръжте лошо с “очилатите зубъри”, защото е твърде вероятно много скоро те да Ви станат началници! А тази история бе само една от многото важни неща, на които никога не ни учат в училище.. Напълно нарочно!

 


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Хитро отмъщение! Зарязан от жена си, вдигна сватба с цели 4 невероятни красавици!

Това не е приказка на Шехерезада, нито Аладин е потъркал вълшебната лампа.. Става дума за истински случай, който ни разказаха...

Close