Невероятна история! Тази майка забогатя, защото отслабна! Ето как и защо!


Тери-Ан Нънс , която е майка на три деца, заживя охолно в собствено имение, след като сама измисли диета, която й помогна да свали килограмите, качени по време на бременността. Тя комбинирала елементи от различни диети, за които била сигурна, че са успешни и отслабнала с 45 килограма. След като споделила снимките си в мрежата, хората искали да знаят и какъв е ключът за невероятната трансформация на жената, разказаха от lifebg.net.  Тя направила уебсайт, който има повече от 53 членове и й носи доход над 500 000 паунда годишно.teri2

Интересното при Тери Ан е, че тя няма квалификация или опит в науката за храненето. Тери Ан първо е качила доста килограми след раждането на близнаците Анджело и Келис. Малко след раждането Келис умира и Тери Ан намира утеха в храната. 11 месеца по-късно на бял свят се появява следващото дете- малката Алия.

 

Тери-Ан се е развежда със съпруга си и през следващите две години килограмите й постоянно варират. Тя пробвала различни диети, но всички действали само за кратко. Така младата жена достигнала до 98 килограма. След като се запознала с втория си съпруг- Майкъл,  Тери-Ан решила да се вземе в ръце и създала своя собствена тристепенна диета.teri3

Внимателно проучила действието на много диети. Решила да експериментира като съчетава методи от различни диети и без проблем свалила 20 килограма за 5 месеца. Не можела да повярва, че от диетата има траен ефект.

Тери-Ан споделя снимки на новата си визия във Фейсбук  и мнозина пожелават да научат повече за диетата. Затова Тери-Ан създава уебсайт наречен „123 диетата на Тери-Ан“ и през януари 2013г., тя вече отчитала печалба от 40 000 паунда годишно.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)