Тази жена взе много пари от приятеля си, за да се лекува от рак, но скоро той узна шокиращата истина!


Историята на една 31-годишна лондончанка е чудесен пример, че независимо колко възрастен си, не е задължително да си помъдрял, споделят от lifebg.net.

Запознанството на Шарлот и Матю започва в сайт за запознанства. Двамата се срещали известно време, докато Шарлот не преценила, че е време да пусне чара си в действие и да използва наивния Матю. Тя му разказала сърцераздирателна история за предишно заболяване от рак на яйчниците и завръщането на коварната болест с пълна сила.t

Шарлот споделила, че в общинската болница могат да я оперират след 6 месеца, но в частна клиника ще я приемат почти веднага. За съжаление Шарлот не разполагала с необходимата сума за частната клиника. Матю на драго сърце предложил финансова помощ и й дал 7000 паунда за операцията, както и още 2000 паунда приведени по сметката за възможна рехабилитация.

Матю се усъмнил, че е измамен едва след като Шарлот не позволила посещения в клиниката. Единственото, което знаел Матю било, че Шарлот ще се лекува в северната част на Лондон. Малко след това Матю бил вече напълно сигурен, че е измамен и съобщил в полицията.

sharlot

Полицията заловила  жената на работното й място. Тя била изхарчила  парите на Матю за пластична операция. Шарлот била осъдена на 2 години пробация и да заплати 14 220 паунда компенсация на Матю. Освен всичко, тя трябвало да положи 80 часа обществено полезен труд.

Общо взето си е получила заслуженото..

Тази жена взе много пари от приятеля си, за да се лекува от рак, но скоро той узна шокиращата истина!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)