Тази жена взе много пари от приятеля си, за да се лекува от рак, но скоро той узна шокиращата истина!


Историята на една 31-годишна лондончанка е чудесен пример, че независимо колко възрастен си, не е задължително да си помъдрял, споделят от lifebg.net.

Запознанството на Шарлот и Матю започва в сайт за запознанства. Двамата се срещали известно време, докато Шарлот не преценила, че е време да пусне чара си в действие и да използва наивния Матю. Тя му разказала сърцераздирателна история за предишно заболяване от рак на яйчниците и завръщането на коварната болест с пълна сила.t

Шарлот споделила, че в общинската болница могат да я оперират след 6 месеца, но в частна клиника ще я приемат почти веднага. За съжаление Шарлот не разполагала с необходимата сума за частната клиника. Матю на драго сърце предложил финансова помощ и й дал 7000 паунда за операцията, както и още 2000 паунда приведени по сметката за възможна рехабилитация.

Матю се усъмнил, че е измамен едва след като Шарлот не позволила посещения в клиниката. Единственото, което знаел Матю било, че Шарлот ще се лекува в северната част на Лондон. Малко след това Матю бил вече напълно сигурен, че е измамен и съобщил в полицията.

sharlot

Полицията заловила  жената на работното й място. Тя била изхарчила  парите на Матю за пластична операция. Шарлот била осъдена на 2 години пробация и да заплати 14 220 паунда компенсация на Матю. Освен всичко, тя трябвало да положи 80 часа обществено полезен труд.

Общо взето си е получила заслуженото..

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)