„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Това умиращо от СПИН дете разтърси с изповедта си цяла България!


Advertisement:

Историята на една младо момиче, което е неизлечимо болно от СПИН, сложи на място цялото общество. То написа писмо до възрастните, които диктуват правилата.

Осемнадесет годишното момиче моли младите също да прочетат писмото и да не повтарят нейните грешки, разказват от lifebg.net.

Тя обвинява възрастните, че заради тяхното желание за разкрепостеност в отношенията и поведението, са дали лош пример на младите и са ги обрекли на сигурна смърт.razvrat

Заради тези наложени лоши обществени нрави, младите днес нямат бъдеще и нямат никакво желание да се борят за него.

Обвинява всички за това, че никой не е счел за нужно да ги научи какво е „срам“, „позор“, „нравственост“, „любов“, „целомъдрие“. Тези понятия щяха да опазят повечето от тях.


Advertisement:

Защо всичко неприлично е трябвало да стане позволено и официално, защо е изчезнала нравствеността. Защо всичко това продължава и с другите деца?

Отговори на тези въпроси няма. Момичето споделя колко много съжалява, че не е имало кой да издърпа цигарата от устата й и да я нажули с коприва, за да я накара да се откаже от всичко пошло и „недетско“,  това число и желанието прекалено рано да започне с интимните забавления „като големите”.lenta

 

Апелира горещо да се въведе цензура, за да бъдат предпазени другите деца. Цензура, която да забранява всякакви развращаващи предавания, порнофилми, реклами на алкохол и цигари, нооо дали някой ще чуе апела ѝ е мноооого съмнително..


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
102-годишен дядо от Пловдив разкри тайната на дълголетието си! Вижте я!

Въпреки внушителната си възрaст, 102-годишният Александър Николов изкачва седемдесет стъпала нагоре към четвъртия етаж на дома си всеки ден. В...

Close