„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Тази жена ражда тризнаци, а само 7 месеца по-късно разбира това и остава шокирана!


Advertisement:

От lifebg.net ни разказаха историята на Дейвид и Джули, които заживяват заедно след среща на сляпо и се женят през 2012 г. Цели 18 месеца, Джули прави опити да забременее, но без резултат. Накрая влюбените се обръщат за помощ към медицината.

test

През март 2014 г.,  Дейвид и Джули разбират, че ще имат тройка момчета, две от които са рядко срещани еднояйчни близнаци. Но се появява нещо друго- близнаците са с рядък синдром. Джули се подлага на успешна операция в 19-та седмица от бременността си. След това ражда Авраам, Брейди и Кристиян, три месеца по- рано. И трите момчета растат нормално и са здрави.

Щастливи, Дейвид и Джули решават да пробват да имат още едно бебе.


Advertisement:

Само седем месеца след появата на тризнаците, Джули започва дdecaа се чувства зле. Прави си тест за бременност разбира, че е бременна.

Това е чудесно, но няколко дена след това двойката остава повече от шокирана. След посещение при лекар, Джули разбира, че и този път са близнаци! И така изведнъж щастливите родители се казали не с едно, а с цели  5 деца! И са по-щастливи отвсякога..


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Ако знаете какво се случи на тази жена, никога повече няма да целунете кучето си!

Домашните любимци стават част от живота на семейството и без да се усетим се отнасяме към тях като към човек....

Close