„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Неговата съпруга губи живота си, но полицията намира нещо много интересно във снимките от сватбата им! Вижте!


Advertisement:

Съдбата никога не предупреждава за странните си решения и често ни изненадва. Така се случило и с Дейв. Той останал вдовец много рано, а най- ценният му спомен били снимките, останали във  фотоапарата на съпругата му Ерика, разказва „За жената“.

За нещастие през 2012 г. къщата му в Санта Ана, Калифорния, била ограбена. Били откраднати доста ценни предмети, заедно с тях изчеснал и безценния апарат със снимките на съпругата му. От това най-много го заболяло.semeistvo

Смятал това за поредната жестокост на съдбата. След всичко, което преживели заедно, след смъртта на любимата му, накрая останал и без спомените за нея.

В него имало повече от 300 снимки от съвместния им живот. Във фотоапарата имало дори снимки от погребението.

Дейв бил наясно, че апарата няма да се намери и той никога повече няма да види снимките.deivid


Advertisement:

След около година следователите открили 20 касови бележки за предмети, продадени в местна заложна къща, една от които била за ценния фотоапарат. Полицията претърсила заложната къща и фотоапаратът бил намерен.

Полицаите разгледали внимателно снимките в апарата и разбрали, че това вероятно е споменът на нечий живот и са много ценни.

За съжаление полицаите нямали предстaва на кой е апарата и не знаели на кого да го дадат. На някои от снимките, обаче, разпознали определена кафява стена и известно дърво в района. Когато пристигнали в тази част на града, видели и познали Дейв.

Когато му казали за апарата, той помислил, че някой си прави лоша шега с него.. Но в крайна сметка получил изгубените си спомени с любимата си..


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тази жена ражда тризнаци, а само 7 месеца по-късно разбира това и остава шокирана!

От lifebg.net ни разказаха историята на Дейвид и Джули, които заживяват заедно след среща на сляпо и се женят през...

Close