Неговата съпруга губи живота си, но полицията намира нещо много интересно във снимките от сватбата им! Вижте!


Съдбата никога не предупреждава за странните си решения и често ни изненадва. Така се случило и с Дейв. Той останал вдовец много рано, а най- ценният му спомен били снимките, останали във  фотоапарата на съпругата му Ерика, разказва „За жената“.

За нещастие през 2012 г. къщата му в Санта Ана, Калифорния, била ограбена. Били откраднати доста ценни предмети, заедно с тях изчеснал и безценния апарат със снимките на съпругата му. От това най-много го заболяло.semeistvo

Смятал това за поредната жестокост на съдбата. След всичко, което преживели заедно, след смъртта на любимата му, накрая останал и без спомените за нея.

В него имало повече от 300 снимки от съвместния им живот. Във фотоапарата имало дори снимки от погребението.

Дейв бил наясно, че апарата няма да се намери и той никога повече няма да види снимките.deivid

След около година следователите открили 20 касови бележки за предмети, продадени в местна заложна къща, една от които била за ценния фотоапарат. Полицията претърсила заложната къща и фотоапаратът бил намерен.

Полицаите разгледали внимателно снимките в апарата и разбрали, че това вероятно е споменът на нечий живот и са много ценни.

За съжаление полицаите нямали предстaва на кой е апарата и не знаели на кого да го дадат. На някои от снимките, обаче, разпознали определена кафява стена и известно дърво в района. Когато пристигнали в тази част на града, видели и познали Дейв.

Когато му казали за апарата, той помислил, че някой си прави лоша шега с него.. Но в крайна сметка получил изгубените си спомени с любимата си..

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)