Неговата дъщеря не спираше да плаче, докато той не направи това! Трогателно!


Ако агресията и жестокостта от медиите и ежедневието Ви е омръзнала и имате спешна нужда да видите и да се порадвате на нещо мило и добро, нещо наистина разтапящо и стоплящо сърцето, ето тук ще го намерите!

Видеото, което сме подбрали специално за Вас, е толкова мило, че би трогнало дори и най- желязната психика.

Всеки знае, че да бъдеш родител никак не е леко, но пък и няма по- голям дар от това да имаш дете. Емоцията е неповторима.

Това видео ще разбие една от догмите, които властват в обществото. Не оставайте с погрешното мнение, че само майките чувстват и изпитват магията на родителството. Бащите също могат да бъдат пълноценни в отглеждането на детето и съпреживяването на всички паметни моменти, прекарани заедно.koshara

Таткото от видеото е толкова всеотдаен в старанието си да успокои своята дъщеричка, че е способен да умили и най-коравосърдечния човек..

Детето плаче неудържимо и всички опити на бащата да я накара да спре се оказват неуспешни. Накрая, обаче, се намества в кошарката и малката душичка кротко се гушва при него, плачът спира и настава тишина. А гледката е повече от трогателна и за пореден път доказва, че понякога децата нямат нужда от нищо повече, освен една топла и изпълнена с любов прегръдка..

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)