За това място казват, че е посещавано редовно от НЛО, но има ли нещо вярно? Вижте!


Разказите за НЛО винаги са будили интереса на хората. Почти всяко странно явление се свързва първо с наличието на извънземно присъствие. Факт е, че районът южно и югоизточно от Пловдив, както и теренът на Рилските езера, са сред местата у нас с най-много странни небесни явления, информират от dailypress.bg.

Проф. Петър Велинов от десетилетия изучава слънчевите енергии, създава теория за въздействието на галактическите и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите. Според него търсенето на следи от неземен живот не е самоцелно търсене на сензация, а възможност да се стигне до контакт с много по-интелигентна цивилизация.belintash

Свидетелства за поява на НЛО има по целия свят. У нас най- често се споменава за НЛО явления над Родопите, особено на юг от Пловдив, където се намират стари тракийски светилища като Белинташ.

Често се виждат светещи кълба,  предимно над районите на бившите тракийски светилища – Белинташ, село Тополово.  Носят се легенди за извънземни гости, които зареждали корабите си именно на тази уникална планинска местност, за да продължат пътя си. Чужди екстрасенси, пък,  често посещават мястото, където стрелката на  компасите им сякаш се побърква от силните енергийни полета.nlo

Това място се смята за обсерватория на траките, за площадка за кацане на извънземни и даже пристанище на Ноевия ковчег. То е на 1200 метра в Родопите, на около 60 км от Пловдив, в района на селата Врата и Сини връх и е наистина уникално. А гледката, която се разкрива от върха на белинташките скали е просто удивителна.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)