Този баща направи нещо повече от уникално за сина си, който бе жестоко подигравам! ВИДЕО!


Всички знаем креативността на американците и техния специалитет- добрите рекламни клипове.

Подобен, изключително поучителен рекламен клип, споделиха от bgkef.com.

Определено ще Ви изненада прагматизма на един баща, чийто син има мечта. Но, за да постигне тази мечта и да я направи реалност, трябва да мине пред доста препятствия и да направи необходимото, за да запази постигнатото.sin

Момчето в клипа има мечта- иска да играе латино танци и всяка свободна минута гледа клипове и си представя как самия той е танцьор. Баща му също знае за мечтата на детето си, но знае и как съседските деца се подиграват на сина му, че  е момчето на татко.

Няма родител, който да не иска детето му да е щастливо. Затова бащата решава първо да накара детето си да се почувства уверено в себе си, а после постигането на конкретната цел, няма да е проблем. Една вечер той носи на момчето кашон. Синът му е видимо разочарован от съдържанието му- екип за джудо. Идеята на бащата е да направи сина си здрав физически и да го накара да се чувства уверен в себе си.

В самото начало всичко изглежда много неудачно, но момчето се мобилизира, прави усилени тренировки и победите в състезанията не закъсняват. Момчето вече не се страхува от съседските досадници, напротив, те се страхуват от него.bashta

Когато бащата преценява, че синът му е готов да се справя с трудностите, геройски, му подарява костюм за латино танци. Момчето е безкрайно щастливо, с гордост облича костюма и излиза. Съседските момчета се опитват да кажат нещо, но един жест ги спира.

Посланието на този чудесен клип е всеки да следва мечтите си, но за да не ги загубим трябва да има вярната застраховка.

Вие как мислите?

Този баща направи нещо повече от уникално за сина си, който бе жестоко подигравам! ВИДЕО!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)