Този баща направи нещо повече от уникално за сина си, който бе жестоко подигравам! ВИДЕО!


Всички знаем креативността на американците и техния специалитет- добрите рекламни клипове.

Подобен, изключително поучителен рекламен клип, споделиха от bgkef.com.

Определено ще Ви изненада прагматизма на един баща, чийто син има мечта. Но, за да постигне тази мечта и да я направи реалност, трябва да мине пред доста препятствия и да направи необходимото, за да запази постигнатото.sin

Момчето в клипа има мечта- иска да играе латино танци и всяка свободна минута гледа клипове и си представя как самия той е танцьор. Баща му също знае за мечтата на детето си, но знае и как съседските деца се подиграват на сина му, че  е момчето на татко.

Няма родител, който да не иска детето му да е щастливо. Затова бащата решава първо да накара детето си да се почувства уверено в себе си, а после постигането на конкретната цел, няма да е проблем. Една вечер той носи на момчето кашон. Синът му е видимо разочарован от съдържанието му- екип за джудо. Идеята на бащата е да направи сина си здрав физически и да го накара да се чувства уверен в себе си.

В самото начало всичко изглежда много неудачно, но момчето се мобилизира, прави усилени тренировки и победите в състезанията не закъсняват. Момчето вече не се страхува от съседските досадници, напротив, те се страхуват от него.bashta

Когато бащата преценява, че синът му е готов да се справя с трудностите, геройски, му подарява костюм за латино танци. Момчето е безкрайно щастливо, с гордост облича костюма и излиза. Съседските момчета се опитват да кажат нещо, но един жест ги спира.

Посланието на този чудесен клип е всеки да следва мечтите си, но за да не ги загубим трябва да има вярната застраховка.

Вие как мислите?

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)