„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Уникално ВИДЕО! Това 5-годишно дете спаси живота на баща си! Вижте как!


Advertisement:

Понякога зрелите реакции на децата ни изненадват невероятно. В екстремни ситуации дори възрастните се затрудняват да постъпват правилно, та какво останало за малки деца. От bgkef.com споделиха един действителен случай, в който бързата и зряла реакция на едно пет годишно момиченце се оказала от решаващо значение за живота на баща й. Момиченцето с прекрасното име Савана била с татко си и малкото им кученце у дома, когато внезапно бащата усетил силна болка в гърдите. Савана позвънила на Спешна помощ да изпратят линейка.dete Много любопитно е как това толкова малко момиченце запазва самообладание и съвсем адекватно отговаря на зададените от диспечера въпроси. Савана изпълнява стриктно всичко, което казват да направи докато дойде линейката. Дава необходимата информация на медиците за състоянието на баща си, коментира с диспечера как да се облече, да остави вратата отключена. Момиченцето не пропуска да предупреди и за кучето, което е малко, но не пропуска да лае по непознати. Невероятно е как едно толкова малко дете успява да се справи в толкова  напрегната ситуация. Разбира се, балгодарение на Савана, баща й сега живее втори живот!


Advertisement:


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Този баща направи нещо повече от уникално за сина си, който бе жестоко подигравам! ВИДЕО!

Всички знаем креативността на американците и техния специалитет- добрите рекламни клипове. Подобен, изключително поучителен рекламен клип, споделиха от bgkef.com. Определено...

Close