„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Трогателно! Лекар коленичи да се помоли за умиращо дете, след като не можа да му постави диагноза..


Advertisement:

Момченце било прието по спешност с алергична реакция, причинена от антибиотици, но никой не успял да разбере какво се случва.

Случката се развила в Казан, където главният лекар на болницата паднал на колене край леглото на умиращо детенце в знак на пълна безпомощност. Той не успял да даде точна диагноза и момченцето починало, разказват от  blitz.bg.

Детето било прието в спешното с признаци за тежка алергия.bolnica


Advertisement:

Лекарите, които се грижили за него цял ден не могли да разберат какъв е проблема, а то все повече се влошавало. Лелята на момченцето казва, че дори му били антибиотици, въпреки предупреждението, че има алергии.lekar

Когато детето изпаднало в кома, Егор Самохвалов- главният лекар, застанал на колене и започнал да се моли момиченцето да оцелее, защото вече бил напълно безсилен. Момченцето така и не излязло от комата и починало. А жестът на лекара разплакал дори разярените родители и близки на детето..


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Неговото куче е било откраднато, но вижте какво се случва, когато го връщат на стопанина му! ВИДЕО!

Домашните любимци са като пълноправни членове на семейството. Те получават любов и внимание на равно на тези, които получават всички...

Close