Този милионер се отрече от бизнеса и парите си, за да се ожени за бедна селянка! Уникална история!


Като в приказките, богаташ се отказал от всичко постигнато в материално отношение и отишъл да живее на село със своята любима.milioner

Тази история не е шега! Това е самата истина,но се е случила в Китай, разказват от lifebg.net.

Милионер, на име Яо, живеел в Испания, без дори да подозира какво ще му се случи занапред. Той се отказал доброволно от европейския живот, за да се премести в китайското село Цейанг и да заживее щастливо с жената на мечтите си.

Яо Наншан бил на екскурзия в Китай през 2013 година, когато една вечер той и неговите спътници останали в малкото село. Там нямало къде да отседнат и затова помолили за подслон в една къща. Не знаели кой живее там. Оказала се бъдещата съпруга на испанския милионер.maj

Тя поканила гостите в дома си за нощта. Жената била бедна фермерка и съвсем обикновена на външен вид. Милионерът  бил привлечен от огромната духовна сила на тази толкова крехка жена. Яо станал свидетел на това, как сама се грижи за домакинството, фермата и за дъщеря си, която имала рядко заболяване на кръвта, без дори да се оплаква.

На сутрината гостите си тръгнали. Но само месец след това милионерът Яо Наншан се върнал в селото и предложил брак на Луи.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)