„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

ВИДЕО! Незабравимо изпълнение на Тодор Колев! Вижте какво става, когато започва да свири на цигулката!


Advertisement:

Тодор Колев владее и душите, и сърцата ни. Няма как да не бъде запомнен в историята като един от великите актьори на своето време, пък и не само. Това, че ни напусна преди няколко години не значи, че ще си остане там, в миналото. Завинаги ще остане да живее в сърцата ни.todor

Освен с актьорските си умения, Тодор Колев впечатляваше и с певческите си способности. А като към песента се добави и уникалната цигулка, забавлението става неповторимо.

Много от филмите, в които изпълнява главна роля са любими на млади и стари. Образите, които пресъздава са неповторими. Спомнете си „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Опасен чар“ или „Топло“. Неповторими роли!welik


Advertisement:

С видеото по-долу, предоставено ни от bgkef.com, Ви предлагаме да си припомните емблематичната му песен „Черно море“, където в действие са глас и цигулка и за минутки да се насладим на неговото магнетично присъствие.

Със сигурност Тодор Колев липсва на всички ни. За съжаление факт е, че няма как да го върнем, но можем да запазим спомена за него вечно жив!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Няма да повярвате на какви неща е способно това кученце, за да окаже помощ на дете със специални нужди!

Трудно би се намерил човек, който да не иска да си има домашен любимец. Всички знаем, че котките и кучетата...

Close