„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Никой не можеше да успокои това бебе, докато не се появи ТЯ и не направи ТОВА! ВИДЕО!!!


Advertisement:

Много пъти сме говорили за благотворното влияние на котешкото присъствие върху човешката психика и физическото здраве. Във видеото, което ни предоставиха от bgkef.com, обаче ще видите всичко това на практика. Предполагаме, пределно ясно е, че няма как да бъде манипулирано действието на една котка.

Представителите на котешкото семейство са известни със своята независимост и желание да правят само това, което те преценят за правилно.bebe

Всички зная, че котката много добре се справя с негативната енергия, събрала се у човека. Достатъчен е малък контакт, за да си дойде всичко на мястото. Явно това е приложимо е за бебетата.igra

Бебето от видеоклипа е безкрайно нервно, непрекъснато плаче. Изведнъж, обаче, домашната котка се притичва на помощ. Тя се гушва до главата на бебето и то се успокоява . Всичко се случва за секунди, сякаш някой го е докоснал с вълшебна пръчка.


Advertisement:

Явно малкото вързопче се е почувствало чудесно, когато е усетило топлината и равномерните мъркащи звуци на писанката.

Вижте и се убедете сами!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
ВИДЕО! Незабравимо изпълнение на Тодор Колев! Вижте какво става, когато започва да свири на цигулката!

Тодор Колев владее и душите, и сърцата ни. Няма как да не бъде запомнен в историята като един от великите...

Close