„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Какво е да си недоволен на бонус от 3,6 млн. долара!? Удивителна история!


Advertisement:

Допускали ли сте, че някой може да бъде пристрастен към огромните парични бонуси така, както към алкохола или наркотиците? Оказва се напълно реално! Сам Полк е безкрайно недоволен от бонуса в размер на $3.6 млн. бонус!maj2

Той споделя, че искал много повече. Твърди, че бил пристрастен към парите. В един момент се осъзнава и навреме успява да се върне към нормален и смислен живот.

Цялото това приключение Полк описва в книга,която бързо станала бестселър. В нея той разказва за стремглавия си възход на Уолстрийт. Бързо преминава от по- низши към по- високи постове. А още от ранна възраст Полк е убеден, че да си богат е основното нещо на света, пише profit.bg.maj

Той страда от преяждане, често употребява огромни количества алкохол и използва наркотици, след като започва обучението си в Колумбийския университет. Два пъти бил прибиран от полицията.

След летния си стаж в “Credit Suisse”, Полк не е поканен за следващата година. Започва да звъни по телефоните, стараейки се всячески да си намери работа. През втората си година работа в “Bank of America” и прави опасна сделка с облигации.Когато сделката е официално обявена става ясно, че Полк правилно е предвидил какво ще се случи и получава първата си седемцифрена печалба. И така тръгва по пътя нагоре. Търси още по- големи предизвикателства и по- големи печалби.


Advertisement:

 

В един момент спира и изоставя всичко. Той напуска Уолстрийт по време на финансовата криза. Твърди, че нещо в него го накарало да преосмисли живота си и да заложи на нещо смислено.

Полк става основател и изпълнителен директор на “Groceryships” – една организация с нестопанска цел, която има цел подобряването на здравето и благосъстоянието на групите в обществото с ниски доходи. Той също така е основател и главен изпълнителен директор на “Everytable” – компания, която продава готови ястия на достъпни цени. И същевременно е разочарован, когато получава бонуси на стойност 3.6 милиона долара.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Никой не можеше да успокои това бебе, докато не се появи ТЯ и не направи ТОВА! ВИДЕО!!!

Много пъти сме говорили за благотворното влияние на котешкото присъствие върху човешката психика и физическото здраве. Във видеото, което ни...

Close