Какво е да си недоволен на бонус от 3,6 млн. долара!? Удивителна история!


Допускали ли сте, че някой може да бъде пристрастен към огромните парични бонуси така, както към алкохола или наркотиците? Оказва се напълно реално! Сам Полк е безкрайно недоволен от бонуса в размер на $3.6 млн. бонус!maj2

Той споделя, че искал много повече. Твърди, че бил пристрастен към парите. В един момент се осъзнава и навреме успява да се върне към нормален и смислен живот.

Цялото това приключение Полк описва в книга,която бързо станала бестселър. В нея той разказва за стремглавия си възход на Уолстрийт. Бързо преминава от по- низши към по- високи постове. А още от ранна възраст Полк е убеден, че да си богат е основното нещо на света, пише profit.bg.maj

Той страда от преяждане, често употребява огромни количества алкохол и използва наркотици, след като започва обучението си в Колумбийския университет. Два пъти бил прибиран от полицията.

След летния си стаж в „Credit Suisse“, Полк не е поканен за следващата година. Започва да звъни по телефоните, стараейки се всячески да си намери работа. През втората си година работа в „Bank of America“ и прави опасна сделка с облигации.Когато сделката е официално обявена става ясно, че Полк правилно е предвидил какво ще се случи и получава първата си седемцифрена печалба. И така тръгва по пътя нагоре. Търси още по- големи предизвикателства и по- големи печалби.

 

В един момент спира и изоставя всичко. Той напуска Уолстрийт по време на финансовата криза. Твърди, че нещо в него го накарало да преосмисли живота си и да заложи на нещо смислено.

Полк става основател и изпълнителен директор на „Groceryships“ – една организация с нестопанска цел, която има цел подобряването на здравето и благосъстоянието на групите в обществото с ниски доходи. Той също така е основател и главен изпълнителен директор на „Everytable“ – компания, която продава готови ястия на достъпни цени. И същевременно е разочарован, когато получава бонуси на стойност 3.6 милиона долара.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)