Новородено бебе изчезва от болничното легло на майка си, но 10-години по-късно се случва това!!!


В ЮАР жена бе осъдена на 10 години затвор заради това, че е отвлякла бебе преди 10 години, когато детето е било новородено.

То било откраднато от стаята на майка си. Крадлата била арестувана през 2015 г., когато в училището, където учело откраднатото дете, забелязали невероятната му прилика с друго момиче, разказа lifebg.net.bebii

Полицаите назначила изготвянето на ДНК-тест на 10-годишната ученичка. А той установил, че отвлеченото момиче е сестра на по-малко момиче от същото училище. Биологичните родители не могли да повярват на късмета си! Те не били изгубили надежда за намирането на момиченцето.

Откраднатото 10- годишно момиченце, обаче, искало да остане със семейството, което я отгледало. Въпреки доказателствата то не искало да приеме факта, че е било отвлечено и това не са истинските му родители.

Крадлата била осъдена на 10 години ефективна присъда, защото в съда не повярвали,dete че неизвестна жена, ей така, просто и е подала вързопче с бебе на гарата. Тя твърдяла, че нямала представа, че детето е откраднато, но никой не повярвал на това и в крайна сметка и поставили присъда от 10 години лишаване от свобода.

 

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)