Как да изберем интериорна врата споделя Borman.BG


Как да изберем интериорна врата?

Интериорна врата

Красивата врата е една неуловимa необходимост, можеща да направи изключително различен стила на вашия дом. Вратите често са незабелязвани, но имат огромно влияние върху интериорния дизайн на стаята. Интериорните врати добавят стил в помещенията, които разделят.

Ако искате да промените облика на една стая, то избора на врата е много важна стъпка. Какъв да бъде стилът, материалът, звукоизолацията, как да се отваря – това са само някои от въпросите, които трябва да се взимат предвид при избора на интериорни врати София. Те се предлагат в много различни размери. Трябва да изберете този стил, цвят и покритие, което съвпада с вашата индивидуалност, и да добави чар на дома ви.

Някои от възможните стилове са:

Плъзгащи врати

Обикновено те са изработени от дърво или стъкло. Заемат минимално пространство, защото не се отварят. Има и плъзгащи врати, които действително се плъзгат не по дължината, а в стената. Те са стил от „старата школа”, които наскоро се върнаха с трясък. Страхотен избор са за помещения, в които вратата рядко се затваря.

Borman.BG
Плъзгащи врати – Borman.BG

Френските врати добавят драматичен щрих към всяко жилище. Тяхната конфигурация е от две врати, монтирани от двете страни на отвора, като се отклоняват една към друга. Те добавят блясък в пространството. Използват се в помещения, които са предназначени за офиси, големи спални, музикални зали и др.

френски врати
Френски врати – Borman.BG

Избор на материала за врата обикновено се свежда до два фактора: вкус и бюджет.

Интериорните врати от масивно дърво са за хора, които обичат природата. Те са изключително здрави и имат приятен естетичен външен вид. Макар и да са един скъп вариант, са желани от голям брой потребители.

Интериорните врати София, които са изработени от фурнир, предлагат огромно разнообразие от дървесни видове: дъб, орех, череша и др. Те придават класически вид на дома. Допринасят да се подчертае индивидуалността на съответното помещение.

Лaминиpaнитe интepиopни вpaти добиват все по-голяма популярност. Причините са много. Те запазват своята красота и добър външен вид, независимо от външните въздействия. Поддържат се лесно. Практични и достъпни са като цена.

Днес на пазара има огромно разнообразие от модели, форми и материали, което позволява да се задоволи и най-претенциозния вкус.

 

Ето няколко много добри идеи за интериорни врати или пък просто за входни врати.

1. Автоматична врата, която преценява точно колко да се отвори, за да мине определен човек. Забавно нали?

автоматична врата

2.  Врата, която е  и закачалка в същото време, но скрита такава. Много практично.врата закачалка

 

3.  Врата, която позволява да си пишете бележки, да си оставяте съобщения, или дори да си правите списък с нещата за пазаруване. Изключително практично и удобно. Ако имате деца е перефектната врата за Вас, защото няма да имате повече надраскани стени.врата с тебешир

 

4. Необикновенна врата, която е с такава форма, която наподобява на счупена врата. Много стилно и различно. Определено ще събирате погледите.счупена врата

 

5. И накрая но не на последно място – любимата ни врата. Пинг Понг вратата. С тази врата винаги ще имате гости, които да искат да играят и да се забавляват с Вас. Хем ще задобрявате, хем е практична и не заема място. С врата върви и бонус топчета и хилки. Много удобно нали?пинг понг врата

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)