Тя е бременна от 17 месеца! Какъв е този феномен? Вижте сега!


Бременността е рисково състояние за всяка жена и всяко разминаване от нормата буди съмнение за положителния изход от положението. Традиционно бебетата се раждат 9 месеца след зачеването, но както всичко на планетата Земя, всяко правило си има своите изключения.tq

Колкото и чудно да ви звучи, lifebg.net разказа за една жена, жителка на провинция Хунан в Китай, което за момента е поставила световен рекорд по отношение на продължителността на своята бременност. Това нейно състояние продължава вече 17 месеца.

Въпросната дама-Ван Ши, е забременяла през февруари миналата година и по сметките на докторите е трябвало да роди на 15 ноември.

Съпругът на жената разказва как лекарите споделят, че някои жени раждат дори след 13-тия месец, но досега не е имало подобен случай, в който бременността да продължава толкова колкото при жена му –цели 17 месеца. И все още  медицинско обяснение на този феномен няма.jena

За момента състоянието на бъдещата майка е отлично и се очаква детето да бъде извадено оперативно през 18-тия месец от бременността й.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)