Изповедта на един мъж, който се среща с момиче, въпреки че е женен, ще Ви заплени! Вижте!


Искаме да споделим с вас един уникален разказ на Джерид Уилсън- блогър, баща и съпруг, който бе разказан от lifebg.net.

В блога си той споделя за невероятното си щастие да има възможността да се среща с едно прекрасно момиче, въпреки, че е женен, което го прави невероятно щастлив!

Но не бързайте да съдите никого!  Просто прочетете докрай историята.

Момичето е охарактеризирано като невероятно красиво, умно, нежно и отличен приятел. Колко мъже могат да се похвалят с подобно познанство?! Често излизали на вечеря, забавлявали се, тя му носела обяд в офиса. Рядко го ядосвала и винаги успявала да го успокои, когато е гневен.

Вероятно вече си мислите, че този мъж си въобразява! Не, всъщност всички тези качества притежава собствената му съпруга.grab

Джерид Уилсън иска да накара всички загубили тръпката на щастието след брака, да я намерят отново и да заживеят щастливо, защото щастието, според него не трябва да се търси извън дома.

Призовава всички да си спомнят с какво ги е привлякъл човека до тях и гарантира, че химията отново ще се върне.

Ежедневието убива много от емоциите, но ние можем да спрете това. Само трябва да внесем цвят и свежест в живота си.shtastie

Събуждайте се всеки ден и се отнасяйте с любимите си хора така, както сте го правили през първите няколко срещи. Така гарантирано ще съживите брака и любовта си!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)