„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Изповедта на един мъж, който се среща с момиче, въпреки че е женен, ще Ви заплени! Вижте!


Advertisement:

Искаме да споделим с вас един уникален разказ на Джерид Уилсън- блогър, баща и съпруг, който бе разказан от lifebg.net.

В блога си той споделя за невероятното си щастие да има възможността да се среща с едно прекрасно момиче, въпреки, че е женен, което го прави невероятно щастлив!

Но не бързайте да съдите никого!  Просто прочетете докрай историята.

Момичето е охарактеризирано като невероятно красиво, умно, нежно и отличен приятел. Колко мъже могат да се похвалят с подобно познанство?! Често излизали на вечеря, забавлявали се, тя му носела обяд в офиса. Рядко го ядосвала и винаги успявала да го успокои, когато е гневен.

Вероятно вече си мислите, че този мъж си въобразява! Не, всъщност всички тези качества притежава собствената му съпруга.grab


Advertisement:

Джерид Уилсън иска да накара всички загубили тръпката на щастието след брака, да я намерят отново и да заживеят щастливо, защото щастието, според него не трябва да се търси извън дома.

Призовава всички да си спомнят с какво ги е привлякъл човека до тях и гарантира, че химията отново ще се върне.

Ежедневието убива много от емоциите, но ние можем да спрете това. Само трябва да внесем цвят и свежест в живота си.shtastie

Събуждайте се всеки ден и се отнасяйте с любимите си хора така, както сте го правили през първите няколко срещи. Така гарантирано ще съживите брака и любовта си!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
Тя е бременна от 17 месеца! Какъв е този феномен? Вижте сега!

Бременността е рисково състояние за всяка жена и всяко разминаване от нормата буди съмнение за положителния изход от положението. Традиционно...

Close