Вижте разказа на един поляк, който дойде със семейството си на почивка у нас! Дали ще се върне отново?!


Често ни се случва да се чувстваме неудобно заради постъпките на другите, особено когато ни излагат пред чужденците. От lifebg.net споделиха историята на един поляк, който в миналото бил очарован от България и пожелал да сподели със съпругата си и дъщеря си удоволствието да се почива тук.

Разочарованията им започнали още в самото начало. Седнали в едно морско ресторантче и още докато им сервирали поръчката, която направили, сервитьорът на полуанглийски попитал дали ще получи бакшиш. Съвсем директно!polqk

Полякът през смях казал, че ще реши в последствие, като дойде време за сметката. Това много обидило сервитьора, трябвало да знае дали има смисъл да изминава цели 100 метра.

Подобно отношение срещнали и в магазините, които семейството обиколило. Цените на всички стоки били много високи, а качеството ниско. Съответно и обслужването не било на ниво. Всички сякаш искали задължително да си купиш нещо от магазина.

Хазяйката на полското семейство се опитала да им обясни, че всички тези хора работят за прехраната си и често парите, които получават не стигат за покриване на разноските за месеца. Затова и често се стига до конфузни ситуации.more

Поляците осъзнали, че и при тях било така преди години, но вече законодателството защитава работниците. Кога ли и в България би могло възможно да се случи това- работникът да е сигурен, че ще получи заплащането, което му гарантира договора?!

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)