„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Вижте разказа на един поляк, който дойде със семейството си на почивка у нас! Дали ще се върне отново?!


Advertisement:

Често ни се случва да се чувстваме неудобно заради постъпките на другите, особено когато ни излагат пред чужденците. От lifebg.net споделиха историята на един поляк, който в миналото бил очарован от България и пожелал да сподели със съпругата си и дъщеря си удоволствието да се почива тук.

Разочарованията им започнали още в самото начало. Седнали в едно морско ресторантче и още докато им сервирали поръчката, която направили, сервитьорът на полуанглийски попитал дали ще получи бакшиш. Съвсем директно!polqk

Полякът през смях казал, че ще реши в последствие, като дойде време за сметката. Това много обидило сервитьора, трябвало да знае дали има смисъл да изминава цели 100 метра.

Подобно отношение срещнали и в магазините, които семейството обиколило. Цените на всички стоки били много високи, а качеството ниско. Съответно и обслужването не било на ниво. Всички сякаш искали задължително да си купиш нещо от магазина.


Advertisement:

Хазяйката на полското семейство се опитала да им обясни, че всички тези хора работят за прехраната си и често парите, които получават не стигат за покриване на разноските за месеца. Затова и често се стига до конфузни ситуации.more

Поляците осъзнали, че и при тях било така преди години, но вече законодателството защитава работниците. Кога ли и в България би могло възможно да се случи това- работникът да е сигурен, че ще получи заплащането, което му гарантира договора?!


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
47-годишна варненка разкри как само за 20 минути на ден можете да премахнете всичко лошо от себе си! Вижте!

Една дама от Варна сподели с всички уникален метод за справяне с всички здравословни и психически  проблеми. Той не отнема...

Close