През какво преминаха Bet365 за да вземат лиценз?


През какво преминаха Bet365 за да вземат лиценз?

Bet365 многогодишен опит като букмейкър от 2000-та година до днес се превърна в един от най- предпочитаните бъкмейкъри в света.

Bet365 онлайн залози вече получи своя лиценз легална дейност на територията на България и, разбира се, сайта е достъпен за всички български фенове. Вече без никакъв проблем можете да се регистрирате в сайта, защотодейността на букмейкъра в България е напълно легална и законна, а това ви два право да сисъздадете нова сметка.

Големите проблеми с лиценирането на дейността на Bet365 България отнеха почти 2 години. Със стъпването си на българския пазар компанията притежаваше лиценз, но малко след това от Държавната комисията по хазарта констатираха проблем и принудиха букмейкъра да поиска лиценз отново чрез друго дружество.

Същевременно беше отнет лиценза на първотобукмейкърско дружествои месеци наред си съчиняваха всякакв проблеми и причини, за да възпрепятстват легалната дейност на Bet365.Букмейкърът прибегна до услугите на съда, а делото за този казус се наблюдаваше строго от световни медии и авторитетни институции икато резултат комисията по хазарта бе осъдена по 3 от делата.

Следващата крачка напред беше в края на месец май тази година, когато напълно бе възобновен достъпът на българските гражданидо спортните събития на сайта. Това стана факт с помощта на Софийският административен съд, който отсъди в полза на Бет365 по всики внесени от букмейкъра жалби. За съжаление разделите Казино, Покер, Вегас и Бинго все още чакат своя лиценз. Очкава се в близко бъдеще да бъде получен такъ и за тях.

Bet365 инвестира милиони за лиценза в страната и благодарение на това сега България ще прибира 10 милиона лева годишно под формата на данъци само от Bet365. Букмейкърърт предвижда много инвестиции и в спонсорирането на отделни спортове и отбори от страната.

log in

reset password

Back to
log in
error: Моля не копирайте съдържанието! :)