„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Публикувай Изпратете ни материал тук

Какво е да си само на 11 години, а вече да имаш собствен интернет магазин? Уникална история!


Advertisement:

Талантът не пита при кого да отиде.. Човек се ражда с него и само въпрос на желание и емоция е да го развиеш на следващо ниво. Няма значение на колко години си, щом те споходи музата и усетиш как таланта ти иска развитие, пускаш го на свобода!

Така се случва и с малката Велизара Петракиева, която има свой собствен бизнес, основан на нейния талант, информира trafficnews.bg.dete

Велизара Петракиева, както казахме е на 11 години, но това не й пречи да изкарва сама добри пари от своя талант- тя умее да рисува, и то много добре!

В началото започва да прави комикси с животни. Трябва да уточним, че нейната стихия са животните. След това комиксите започват да й изглеждат прекалено детски, затова започнала да рисува истински картини – пак с животни.kartina


Advertisement:

Любимото й животно в картините е вълкът. Велизара признава, че се е срещала с жив вълк единствено в зоологическата градина, но незнайно защо, той е господар на нейното въображение. Разбира се, тя харесва и лъвове, тигри и зайци.

В ситуацията малко помогнал бащата на момичето- Борис Петракиев, който пуснал нейни картинки във вид на дигитални принтове в някакъв американски сайт и оттогава нататък Велизара се заела със свой интернет магазин.

Това,  че дядото на Велизара е художник, не оказва никакво влияние в историята, той не я е учил на нищо, всичко, което момичето прави, го е научила от собствен опит.


Advertisement:

Коментирай в Pitanka.net
x Close

Харесайте ни

Read previous post:
През какво преминаха Bet365 за да вземат лиценз?

През какво преминаха Bet365 за да вземат лиценз? Bet365 многогодишен опит като букмейкър от 2000-та година до днес се превърна...

Close